Logbogen

Langelands Marineforening – Logbogen

I logbogen fortæller vi om nyheder og arrangementer.

Nyt om udflugter, referater fra generalforsamlinger samt nyheder om hvad vi ellers foretager os i løbet af året.

Kort nyt

Lidt kort nyt omkring nogle forskellige aktiviteter, der holdes lukket her den 2. maj i Marinestuen. Der holdes så åben igen 14 dage senere, altså den 16.maj er der åben igen i Marinestuen.

Samt på nuværende tidspunkt er det allerede fastsat en dato for Fregatskydning, den ligger 9. august i år. Så kom frisk og være med til denne utrolige event som giver masser og hygge, samt nogle gode timer sammen.

FREGATSKYDNINGEN 2013

Finder sted søndag den 11. august 2013 i Fredskoven.

Vi mødes som sædvanligt til morgenskafning i Marinestuen kl. 07.00.

Den regerende Fregatkaptajn Haakon Skov Jensen giver nok lidt ”sigteolie”!

Herefter starter skydningen i Fredskoven kl. 09.00.

Estimeret varighed af skydningen, ca. 3-4 timer.

Der er ”normalt salg” af diverse forfriskninger under skydningen.

Kåring af den nye Fregatkaptajn foregår i stuen under den efterfølgende frokost.

Det er op til gasterne selv at medbringe proviant eller at arrangere sig med

eksterne leverandører, blot skal man sikre sig, ikke at blive ”brødflov” under

arrangementet.

Endnu en ny hjemmeside

Som overskriften siger, så er der blevet udviklede endnu en ny hjemmeside setup. Dette er et mere dynamisk, samt det er lettere og holde opdateret med de nye informationer.

Der er nogle ting som mangler endnu, men det skal nok komme. I må meget gerne komme med forslag til hvis der er ting som I ønsker at der skal være ude på den nye side.

Grunden til at denne er lavede om endnu en gang er fordi at det er lettere og opdateret og holde fri for fejl. Samt folk har mulighed for at kunne hjælpe til på siden med indlæg osv.

Jeg håber at I bliver glad for denne, eller må i kontakte mig eller sådan noget.

Langelands Marineforening’s nye Webmaster